RESTYLEN VAN BEDRIJFSPANDEN

Reinigen & herstellen

Uw bedrijfspand is een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw organisatie. Een goed onderhouden pand met duidelijk herkenbare kleuren draagt bij aan de kwaliteit die u met uw organisatie wilt uitstralen. Behalve een positief effect op uw klanten, heeft het aanzicht van een pand ook invloed op de waarde en verkoopbaarheid. Reiniging van de gevelbeplating of een compleet nieuwe laklaag aanbrengen op verouderde gebouwen kan bij verkoop een nuttige investering zijn omdat het kans op een snelle transactie vergroot.

Huisstijl aanbrengen

Bij overname van een pand kan het zo zijn dat het exterieur niet past bij uw huisstijl. Bij uitbreiding of renovatie van een bestaand pand zijn vaak kleurverschillen zichtbaar tussen oude en nieuwe panelen. Ook kan het voorkomen dat er schade aan het pand wordt aangebracht bij het verwijderen van oude gevelreclame.

Panelexpert hersteld of creëert de gewenste uitstraling door het reinigen en repareren van gevelpanelen en kan eventueel de gevelbekleding volledig overspuiten in uw huisstijl kleuren. Uw pand zal er als nieuw uitzien.

Uw pand is uw visitekaartje

panelexpert-b-card-imgCONTACT PANELEXPERT VANDAAG NOG VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE