REINIGING & ONDERHOUD

Regelmatige reiniging zorgt voor een schoon gebouw en dus een goede uitstraling. Behalve het esthetische effect is reiniging ook belangrijk voor de conditie van de panelen op langere termijn. Dit komt de levensduur ten goede, wat u uiteraard kosten scheelt.

Tevens hanteren veel fabrikanten de regel dat panelen minimaal een keer per jaar gereinigd dienen te worden voor behoud van fabrieksgarantie. Panelexpert maakt gebruik van hoogwaardige reinigingsapparatuur en schoonmaakmiddelen. Graffiti en andere vormen van hardnekkige vervuiling worden probleemloos verwijderd. Onthard water wordt gebruikt ter voorkoming van streepvorming. Vervolgens kunnen de panelen worden voorzien van een vuil afstotende laag tegen weersinvloeden en vuil.

panelexpert-reiniging-onderhoud-proclean-01


 

Betere uitstraling en langere levensduur met ProClean

Panelexpert onderhoudt hechte relaties met fabrikanten om constant op de hoogte te blijven van ontwikkelingen omtrent nieuwe reinigingstechnieken. Na de reiniging ontvangt u van ons een reinigingscertificaat. Zo kunt u altijd aantonen dat uw pand gereinigd is volgens de voorschriften van de fabrikant.


panelexpert-reiniging-onderhoud-proclean

 


CONTACT PANELEXPERT VANDAAG NOG VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE